5 let s Černou na bílé

Pět let! Je neuvěřitelné, jak ten čas letí. Za tuto dobu se z miminka, které naši pozornost potřebuje nonstop, stane téměř samostatný předškolák. Tuto změnu jsem měla možnost pozorovat na mém synovi Kryštofovi, který byl hlavním důvodem k vytvoření kontrastních pomůcek.

275-3_tppp-n-kontkart-sada004-7531-ct

A jsem velmi ráda, že touhle velkou změnou prošla i značka Černá na bílé, protože i ona se z miminka stala předškolákem. Na začátku malá neznámá značka, která potřebovala mou péči a čas a nyní je z ní již „slečna“, o tolik větší, známější a zkušenější. 

 

Zažila si, co je pád i co je úspěch.

 

Pět neuvěřitelných let. Pořád mi nejde na rozum, že už je to taková doba od představení prvních sad kontrastních kartiček a od ušití prvních látkových kontrastních produktů. Každým rokem jsme se posouvali vpřed, přidávali víc produktů a vymýšleli stále nové možnosti, jak miminkům zpestřit svět.

 

Zajímá vás, co vše jsme za těch 5 let stihli vymyslet a vyrobit handmade?

 

 

Věnovali jsme se také charitativním akcím, pomohli jsme například:

 

  • Prodejem pohádky Velké dobrodružství malého kocourka, jejíž výtěžek šel na pomoc Přemečkovi se Spinální svalovou atrofií – podařilo se nám získat 55 555 korun.
  • Pomohli jsme také Ukrajině, pro kterou jsme vybrali 45 000 korun. 4617-1_cb22-prodf-knizka-okamziky-868-ct
  • Aktuálně probíhá prodej knihy Okamžiky, se kterou jsme se rozhodli pomoct organizaci Úsměv mámy, jež pomáhá ženám s poporodní depresí. Prodej této knihy bude ukončen v říjnu 2023.

 

A co nás ještě letos čeká? 

 

1. Veletrh For Kids v Praze 20.–22.10.2023, na kterém chystáme uvedení hned několika novinek. Budete si u nás moci nově koupit například: 

hlavicka_predprodej_900x300_kids_2023
2. Otevření showroom prodejny v Bílovci – snad se nám podaří otevřít v listopadu 2023. Tento krok bereme jako novou výzvu pro tzv. předškoláka a věříme, že to bude správný krok vpřed a možnost přiblížení se našim zákazníkům. 

 

Vše, co se v Černá na bílé děje, tvoří, daří, není zásluhou jednoho člověka, ale mnoha skvělých lidí, bez kterých by to nešlo. Každý jeden z nich přispívá svou kvalitní prací a vím, že ji všichni dělají od srdce. Proto jim patří obrovský dík. A stejně velký dík patří vám všem – našim věrným zákazníkům, partnerům, bez kterých by to taktéž nešlo. 

 

Moc si vážím toho, že můžeme díky VÁM značku Černá na bílé dále rozvíjet, posouvat a dělat tak radost miminkům a rodičům u nás v České republice, na Slovensku a mnohdy i dál. 

 

S láskou (nejen) k dětem, vaše Tereza, máma dvou malých raubířů, ale také zakladatelka značky Černá na bílé, která se pro mě již stala třetím dítětem. DĚKUJEME!!

zaver-min